CUISINE

Η προσέγγιση του σεφ Γιάννη Λιόκα στο φαγητό είναι εκλεπτυσμένη και σύγχρονη, με αφοσίωση στο να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές γεύσεις με εξαιρετικά υλικά.

Με εκτεταμένο υπόβαθρο τόσο στην παραδοσιακή ιταλική μαγειρική όσο και στις πρωτοποριακές μαγειρικές τεχνικές, ο σεφ Γιάννης Λιόκας είναι γνωστός για την ικανότητά του να εναρμονίζει τις γεύσεις με απροσδόκητους τρόπους.

Το πάθος του για τον επαναπροσδιορισμό κλασικών ιταλικών πιάτων διατηρώντας παράλληλα την αυθεντικότητά τους, θέτει τις βάσεις για μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.

Μια μοντερνιστική προσέγγιση στις κλασικές ιταλικές γεύσεις, παραμένοντας πιστοί στις αγνές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Χειροποίητη ζύμη πίτσας με μαγιά biga, κρέας και ψάρι σε τέλεια ισορροπία, χειροποίητα ζυμαρικά: ένας πραγματικός φόρος τιμής σε όλους τους "Monzù".

Ανοιχτά από Τρίτη έως Κυριακή

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στον εσωτερικό χώρο, τη βεράντα ή το αίθριο.

Το εστιατόριο λειτουργεί από τις 7μμ. έως τη 1:00πμ καθημερινά εκτός Κυριακής, όπου ανοίγουμε στη 1μμ. και κλείνουμε στις 6μμ.

Με εκτεταμένο υπόβαθρο τόσο στην παραδοσιακή ιταλική μαγειρική όσο και στις πρωτοποριακές μαγειρικές τεχνικές, ο σεφ Γιάννης Λιόκας είναι γνωστός για την ικανότητά του να εναρμονίζει τις γεύσεις με απροσδόκητους τρόπους. Το πάθος του για τον επαναπροσδιορισμό κλασικών ιταλικών πιάτων διατηρώντας παράλληλα την αυθεντικότητά τους θέτει τις βάσεις για μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία

Μια μοντερνιστική προσέγγιση στις κλασικές ιταλικές γεύσεις, παραμένοντας πιστοί στις αγνές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Χειροποίητη ζύμη πίτσας με μαγιά biga, κρέας και ψάρι σε τέλεια ισορροπία, χειροποίητα ζυμαρικά: ένας πραγματικός φόρος τιμής σε όλους τους "Monzù".

Ανοιχτά από Τρίτη έως Κυριακή

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στον εσωτερικό χώρο, τη βεράντα ή το αίθριο.

Το εστιατόριο λειτουργεί από τις 7μμ. έως τη 1:00πμ καθημερινά εκτός Κυριακής, όπου ανοίγουμε στη 1μμ. και κλείνουμε στις 6μμ.

EL