Το Monzù είναι ένα βραβευμένο εστιατόριο που φιλοξενείται σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα στην Κηφισιά.

"Monzù", ή αλλιώς "Monsieur", ήταν οι Σεφ που εκπαιδεύτηκαν στη Γαλλία κατά τον 18ο και 19ο αιώνα. Εργάστηκαν για την αριστοκρατία της Νότιας Ιταλίας και όρισαν αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως ιταλική παραδοσιακή γεύση.

Μια Γιορτή της Ιταλικής Γεύσης

μέσα από τη ματιά του Chef Γιάννη Λιόκα

Η Κουζίνα

Με τις πιο αγνές πρώτες ύλες του ελληνικού τόπου και όχι μόνο, το Monzù αντικατοπτρίζει το ατέρμονο πάθος του σεφ Γιάννη Λιόκα για τέλεια ισορροπία στη γεύση. Ο σεφ χρησιμοποιεί τεχνικές που δανείζονται στοιχεία από διάφορα μέρη του κόσμου, χωρίς να παγιδεύονται σε γεωγραφικά γαστρονομικά στερεότυπα.

Ανοιχτά από Τρίτη έως Κυριακή

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στον εσωτερικό χώρο, τη βεράντα ή το αίθριο.

Το εστιατόριο λειτουργεί από τις 7μμ. έως τη 1:00πμ καθημερινά εκτός Κυριακής, όπου ανοίγουμε στη 1μμ. και κλείνουμε στις 6μμ.

Μια Γιορτή της Ιταλικής Γεύσης

μέσα από τη ματιά του Chef Γιάννη Λιόκα

Η Κουζίνα

Με τις πιο αγνές πρώτες ύλες του ελληνικού τόπου και όχι μόνο, το Monzù αντικατοπτρίζει το ατέρμονο πάθος του σεφ Γιάννη Λιόκα για τέλεια ισορροπία στη γεύση. Ο σεφ χρησιμοποιεί τεχνικές που δανείζονται στοιχεία από διάφορα μέρη του κόσμου, χωρίς να παγιδεύονται σε γεωγραφικά γαστρονομικά στερεότυπα.

Ανοιχτά από Τρίτη έως Κυριακή

Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στον εσωτερικό χώρο, τη βεράντα ή το αίθριο.

We are open from 7pm to 1am everyday except Sunday, where we open at 1pm and close at 6pm. We have Valet Parking on Fridays, Saturdays & Sundays.

Άρθρα για το Monzu

EL